Om Gavekortet

Et Gavekort til Handel Syddjurs er en forrygende gaveidé, da din familie eller venner får præcis det, de ønsker sig.


Gavekortet er et elektronisk kort, der fungerer på helt samme måde som et Dankort. Kortet købes med et valgfrit beløb (dog min. kr. 100,- samt administration på kr. 25,-) og kan derefter bruges gang på gang, indtil det er tømt i mere end 135 butikker i hele Syddjurs Kommune.


Gyldighedsperioden er 3 år fra udstedelsesdatoen. Mindste varekøb er minimum 100,- pr. gang, og kortet kan ikke indløses til kontanter. Ved restsaldo under 100,- skal beløbet benyttes fuldt ud.
I tilfælde af eventuelle tvivlsspørgsmål send en mail til handelsyddjurs@gmail.com eller ring til 2859 1434.

NYHED: TANK-SELV GAVEKORT

Tank-Selv gavekortet kan lige som det velkendte Handel Syddjurs gavekort indløses af gavekortmodtageren i over 135 butikker i Syddjurs Kommune ud fra de samme betingelser som det kendte gavekort. Forskellen er at køberen af gavekortet nu kan købe et gavekort for kr. 10,- i næsten alle de butikker som modtager gavekort fra Handel Syddjurs.

Køberen kan så have gavekortet liggende, indtil man skal give en gave. Så “tanker” køberen/giveren selv et beløb ind på gavekortet via sin mobil, tablet eller pc – fx via MobilePay – og aktiverer det. 
Gavekortet-holderen inkluderer en lille indpakning, hvori der er plads til at skrive en lille lykønskning eller tak samt indsætte gavekortet. Bagpå skriver du modtager, afsender, gyldighed  samt beløb, og gaven er klar!
Du kan “tanke” kortet her: www.handelsyddjurs.dk/tank-selv ved at følge vejledningen.
 
Gavekortet kan anvendes i et stort udvalg af virksomheder i Favrskov Kommune, og beløbet på gavekortet kan fordeles mellem flere indkøb hos forskellige virksomheder. Her på hjemmesiden kan restsaldoen på gavekortet hele tiden checkes.